Over mij

Ineke Dreves

Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en die van anderen ligt me na aan het hart. Het motiveert me enorm als ik merk dat mensen beseffen dat ze een keuze hebben en invloed kunnen uitoefenen op hun situatie. Dat streef ik na in mijn werk.

Iedereen mag bij mij zijn wie ze zijn en ik vind het inspirerend om je te kunnen leren jezelf te kennen en daarmee sterker de toekomst in te gaan.

Visie & Missie

  • Je eigen identiteit mogen ontwikkelen en kunnen leven vanuit je eigen bewuste zijn en waarde
  • Dat je van daaruit de keuzes kunnen maken die voor jou belangrijk zijn
  • En je daarmee te kunnen verbinden en van betekenis n zijn aan anderen en de wereld.

Typisch op mij van toepassing: intuïtief, duidelijk, respectvol, oprecht, analytisch. In mijn werk heb ik een directe, empathische benadering.

Dieren

Daarnaast heb ik een grote liefde voor dieren en heb inmiddels vaak mogen ervaren wat een enorme toegevoegde waarde dieren hebben. Dieren zijn sensitief, laten oordeelloos zien wat ze bij iemand ervaren en helpen daarmee om te leren en oefenen en geven vertrouwen en troost waar nodig.

Het zijn bij dieren brengt ontspanning en fun en is zo het ideale recept voor een therapie of begeleiding die niet alleen nuttig, maar ook nog eens leuk is!

Opleiding & Ervaring

Ik heb mijn opleidingen in coaching en therapie in de loop der jaren bij verschillende organisatie gedaan, o.a. op het gebied van algemene coaching & therapie, paardencoaching, systemisch werken, traumaverwerking, kindercoaching, NLP, Voice Dialogue. De laatste jaren heb ik me verder gespecialiseerd in contextueel/systemisch therapeutisch werk, traumaverwerking d.m.v. Brainspotting (naast EMDR) en MNRI reflexintegratie. De hele kunst van het spreken, is begrepen te worden 

 De hele kunst van het spreken, is begrepen te worden