Over mij

Mijn naam is Ineke Dreves (1971).

Ik heb een nuchtere, brede, vrije kijk op het leven en ik oordeel niet snel. Ik hou er van om gezelligheid op te zoeken met en bij mensen en heb een leuk sociaal leven. Daarnaast hou ik er op zijn tijd ook van om de rust en ontspanning op te zoeken en streef een fysiek en emotioneel gezond leven na. Ik ben graag actief buiten en lees en fotografeer graag.

Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en die van anderen ligt me na aan het hart. Het motiveert me als ik merk dat mensen beseffen dat ze een keuze hebben en invloed kunnen uitoefenen op hun situatie. Dat streef ik na in mijn werk.

Typisch op mij van toepassing: intuïtief, duidelijk, respectvol, oprecht, analytisch.

In mijn werk heb ik een directe, empathische benadering.

Achtergrond:

Na mijn studie heb ik ruim acht jaar in het bedrijfsleven gewerkt bij een groot detacheringsbedrijf. Als consultant en projectleider in verschillende projecten, werkte ik in verschillende fases de projecten door. Daarin ontdekte ik dat mijn ware passie ligt in het werken met mensen. In die periode ben ik me daarom meer gaan toeleggen op het verzorgen van trainingen en begeleiding op de werkvloer.

Vanuit die ontdekking ben ik een opleiding tot coach/counselor gaan volgen. Daarmee is een mooie persoonlijke en professionele ontwikkeling begonnen en ben ik  aan het werk gegaan als zelfstandig coach. Dit doe ik met volwassenen én kinderen, naar wens met de inzet van paarden.

In de loop der tijd heb ik door de combinatie van o.a. het volgen van verschillende cursussen/trainingen en de nodige levenservaring de kennis en kunde opgedaan die nodig is om mensen goed te kunnen begeleiden naar hun eigen ontdekkingen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Om een goede kwaliteit te kunnen blijven bieden, blijf ik mij ontwikkelen door het regelmatig volgen van trainingen en workshops. Daarnaast volg ik intervisie en supervisie om mijn werkwijze te blijven toetsen.

Naast mijn eigen website, ben ik ook terug te vinden op LinkedIn, Facebook en op de site van gcoach.

 De hele kunst van het spreken, is begrepen te worden